Dommere pr. 3. februar 2020.

1. Gul ost <40+

Hans Erik Andersen, Taulov Mejeri (holdleder)
Frank Rasmussen, Nr. Vium Mejeri
Jesper Fogh, Naturmælk A.m.b.a.
John Mørch Søndergaard, Them Mejeri
Ole Rumpelthiin Poulsen, Thise Mejeri A.m.b.a.

2. Gule opstukne oste ≥40+

Ib Nørgaard Madsen, Thise Mejeri A.m.b.a. (holdleder)
Bjarne Andersen, Them Mejeri
Jørgen Bertelsen, Mammen Mejerierne
Klaus Mølvad Pedersen, Tistrup Mejeri
Milter Krogh Jensen, Taulov Mejeri

3. Gule fiskede oste ≥40+

John Jepsen, Nr. Vium Mejeri (holdleder)
Grietje Weitkamp, Grøndal Mejeri
Kirsten Bitsch, Nr. Vium Mejeri
Klaus Ehnstedt, Naturmælk A.m.b.a.
Søren Petersen, Nr. Vium Mejeri (bisidder)

4. Strimlet/ternet ost inkl. Mozzarella helost

Thorkild Petersen, Branderup Mejeri (holdleder)
Kristina Bejder, Arla Foods Innovationscenter (AIC)
Martin Fredsøe Hassl, Rødkærsbro Mejeri
Michael Grønhøj Clausen, Branderup Mejeri
Lars Rask, Rødkærsbro Mejeri (bisidder)

5. Hvid ost

Michael Svendsen, Bislev Mejeri (holdleder)
Carsten Andersen, Kruså Mejeri
Leo Lund, Kruså Mejeri
Palle Selch, Nørager Mejeri A/S
Stig Johnsen, Onsild Mejeri

6. Skimmelost

Benny Henriksen, Gjesing Mejeri (holdleder)
Anne Andersen, Troldhede Mejeri
Lars Beier Kjær, Høgelund Mejeri
Martin Jensen, Drøsbro Mejeri
Søren Videsen, Troldhede Mejeri

7. Smelteost og dessertost

Jan René Ovesen, Birkum Ost (holdleder)
Allan Lingren Pedersen, Korsvej Mejeri
Thomas Hjort, AIC Arla Innovation Center
Trine Høgenhaug Poulsen, Bislev Mejeri
Trine Ollerup, Birkum Ost
Toni Weyhe, Kold College (bisidder)

8. Flødeost og friskost

Mette Jellesmark, Holstebro Mejeri (Flødeost) (holdleder)
Brian Madsen, Barrit Mejeri
Karen Slot Pedersen, Korsvej Mejeri
Kim Nielsen, Korsvej Mejeri
Søren Højmose Bastrup, Holstebro Mejeri (Flødeost)

9. Ost af anden mælk end komælk, eller blanding

Produkterne bedømmes på de hold hvor de hører naturligt hjemme, men har eget præmieringshold.